Gebruik bij voorkeur geurloze schuim, creme of gel om je schaamhaar mee in te smeren. Het is daarnaast aan te raden om scheergel/scheerschuim te gebruiken dat speciaal bedoeld is voor de schaamstreek. Appels en peren, mensen. En je moeder had het je eigenlijk bij moeten brengen, maar scheer je schaamstreek nooit zonder smering. Test het scheerschuim altijd eerst op een ander lichaamsdeel voordat je het op je schaamhaar aanbrengt. Sommige mensen krijgen een allergische reactie van bepaalde producten. Het feit dat deze producten doorgaans voor vrouwen in de markt gezet worden betekent niet dat je ze als man zijnde links dient te laten leggen.

schaamhaar bij mannen
Je schaamhaar scheren; wel of niet?

alvorens je het scheerschuim aanbrengt. Breng scheerschuim aan om irritatie te verminderen.

Overweeg dan om de schaar achterwege te laten. Je moet namelijk super dicht bij je geslachtsdelen knippen en dit kan nog wel eens intimiderend zijn. Word je dus een beetje naar van verstopping de gedachte, kies dan voor een tondeuse. Hiermee kunnen de mesjes maar tot een bepaalde afstand van de huid komen. 2, verzacht je haartjes en haarzakjes door een warme douche of een warm bad te nemen. Hierdoor worden de grovere haartjes een stuk gemakkelijker te scheren. Het lijkt misschien een onnodige stap, maar het zal het proces alleen maar versnellen en vergemakkelijken. Daar heeft niemand toch tijd voor, zeg je? Bedek de schaamstreek dan zon vijf minuutjes met een warm, nat washandje. 1, mensen met de nodige ervaring in het scheren van het schaamhaar zullen je vertellen dat het belangrijk is om zowel voor als na het scheren te schubben (sommigen adviseren alleen dat laatste).

schaamhaar bij mannen
4 mannen vertellen hoe ze écht denken over schaamhaar

Zo denken mannen écht over schaamhaar - het nieuwsblad


Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ok, deel 1, jezelf scheerklaar maken 1, trim je schaamhaar. Scheermesjes zijn bedoeld om relatief kort haar te scheren en zullen dan ook snel verstopt en bot raken als je te lange haren scheert. Om je haren trimmen trek je ze zachtjes naar je toe en snijd je ze af met een dunne klein, scherp schaartje, een dunne tondeuse met een veilig opzetstukje, of zelfs een elektrisch scheerapparaat ( zonder roterende scheerkop! Probeer je haartjes tot onder de 6 cm af te snijden. Als je je schaamstreek voor de eerste keer wilt bijwerken, houd het dan eerst een paar dagen kort voordat je alles wegscheert. Op deze manier kun je een beetje wennen aan je kortere schaamhaar. Sta je bekend als een kluns?

Het schaamhaar scheren bij mannen, waarom doen?


En als je er beide van geniet, wat is er dan mis mee? Trouwens ook de derde persoon geniet ervzn, enkel winnaars dus! Reactie zeemeeuw, Op 17:04. Dat is inderdaad een heerlijke fantasie die ik kort geleden heb zien uitkomen. Dat was echt het geilste wat ik ooit heb gezien. God wat hield ik van haar toen ze klaar kwam op zijn pik. Voor ons was het samen al een lange tijd een wens, maar de gelegenheid of de juiste persoon waren nooit aanwezig.

schaamhaar bij mannen
Wat doen tieners met hun schaamhaar?

Hij gaat er over nadenken. Ik hoop dat hij het ook wil. Reactie simone, op 12:35. Ik 40 jarige blondine heb 8 jaar een lat-relatie met mijn vriend van.Ons seks leven was altijd top maar hij is nu 7 maanden impotent en sindsdien doen wij aan plezierseks. Hij kijkt dus gratis gezeliig toe hoe ik hard wordt aangepakt door een andere man en hij mag het voorspel doen en trilt gezellig mee daarna mag hij de boel schoon aflikken.

Heerlijk handelingen en opwindend is dat die twee vliegen in 1 klap. Het gaat heel erg goed. Reactie sofia, op 14:04, ik 40 jarige blondine heb 8 jaar een lat-relatie met mijn vriend van.Ons sex leven was altijd top maar hij is nu 7 maanden impotent en sindsdien doen wij aan pleziersex. Reactie paul, Op 14:42, ik begrijp je fantasie en opwinding helemaal. Er is niets dat mij geiler maakt dan mijn vrouw zien genieten van sex met andere man. Weet ook niet hoe het komt, het is gewoon.

Schaamhaar scheren: hoe doe je het?

Hij vindt dit heel vervelend en zegt dan vaak dat hij het niet erg vindt als ik dieet mijn plezier bij een andere man haal. Ook dit keer vertelde hij dat weer. Ik heb hem toen verteld dat ik dat heel lief van hem vind. Toen heb ik mijn beste vibrator gepakt en heb hem laten toekijken hoe ik mij turbo tot twee keer toe heb bevredigd. Dat vindt hij fijn om te zien. Daarna heb ik hem verteld dat ik heel graag met een andere man wil neuken maar dat het mij geweldig lijkt als hij ook mee wil genieten. Ik heb hem gevraagd of hij wil nadenken over het kijken als ik met een andere man neuk en het meedoen als dat gebeurt. Zijn reactie was niet negatief.

schaamhaar bij mannen
Scheer je schaamstreek gezondheidsnet

Voordelen van schaamhaar scheren

Mijn man vind het goed dat ik met nadere mannen seks heb. Soms vertel ik hem dat ik het gedaan heb, maar meestal blijft het mijn geheimpje. Dat vind ik dan weer extra spannend. Vrijdagmiddag had ik een afspraak met een vriend waar ik vaker mee vanavond naar bed. Hij is echt goed, beft lekker, is groot geschapen en kan mij klaar laten komen. Ik heb daarna altijd zin in meer seks. Dus 's avonds met manlief nog maar eens een keertje. Het beffen was niet al te goed, dus maar gedaan alsof ik kwam. Bij het neuken kwam hij bijna meteen klaar.


Ik heb een advertentie gezet op zoek naar een leuke spontane man die het leuk zou vinden om daar aan mee te werken, niet alleen voor haar plezier, maar ook voor die van koolhydraatarme hem. Ik kan je vertellen dat het een erg leuke avond is geweest. Reactie mariëtte, op 09:43, wat een geweldige reactie bas. Ik heb al eens eerder op een zelfde onderwerp gereageerd. Ik wil namelijk heel graag met twee mannen tegelijk naar bed. Lijkt mij super om te zien dat ze opgewonden raken van het zien dat ik geneukt word. Ik heb het onderwerp afgelopen weekend bij mijn man ter sprake gebracht.

Mannen scheren steeds vaker hun schaamhaar of borsthaar

Wil mijn vrouw zien neuken met andere mannen. Geschreven door?, Op 18:41 ik wordt zeer gijl bij het idee dat mijn vrouw zich laat neuken door andere mannen en dat ik mag toekijken. Hebben andere mannen dit cellulitis ook of ben ik raar? Reactie bas, Op 20:41, hoi?, weet je zeker dat je het echt wilt? Of is het een heerlijke fantasie. Om er een man zomaar bij te halen voor ongeremde sex is nogal plat. Je vrouw moet ook een fantasie hierin hebben. Ook ik had die fantasie om te zien hoe mijn vrouw met een ander sex zou hebben, tijdens een spannende avond waar mijn vrouw een door mij geschreven erotisch massage sex verhaal las en daar enorm opgewonden van raakte heb ik het voorgesteld. Daar was ze helemaal voor in en ik dacht dan komt de sex vanzelf op zo, n avond.

Schaamhaar bij mannen
Rated 4/5 based on 849 reviews